Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Tα παιδιά φυσιολογικών οικογενειών προσαρμόζονται καλύτερα στη κοινωνία


Tα παιδιά φυσιολογικών οικογενειών προσαρμόζονται καλύτερα στη κοινωνία
Μελέτη από Αυστραλούς επιστήμονες αποδεικνύει ότι οι παραδοσιακοί-φυσιολογικοί γάμοι ανθρώπων... διαφορετικού φύλου, οδηγούν στην καλύτερη κοινωνική προσαρμογή των παιδιών.

Μία ομάδα 150 επιφανών Αυστραλών ιατρών εξέδωσε μία κοινή δήλωση αυτή την εβδομάδα η οποία ανέφερε ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ετεροφυλοφιλικές οικογένειες εμφανίζονται να προσαρμόζονται και να αποδίδουν καλύτερα σε όλες τις εκφάνσεις τις ζωής τους, σε σχέση με αυτά που μεγαλώνουν από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
 
Πολλοί ιατροί έχουν στρέψει επίσης την προσοχή τους στις συνέπειες που έχουν για την υγεία των παιδιών οι ομοφυλοφιλικοί γάμοι:

Ο ιατρός που ασχολείται με οικογενειακά θέματα Lachlan Dunjey δήλωσε σχετικά:

“Έχει αποδειχθεί τεκμηριωμένα ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με μία μητέρα και έναν πατέρα σε μία βιολογική οικογένεια δύο φύλων αποδίδουν και λειτουργούν καλύτερα από τα παιδιά που δεν έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν σε μία τέτοια οικογένεια’’.

Δυστυχώς, τέτοιες μελέτες που να αποδεικνύουν την κοινή λογική γίνονται ολοένα και πιο σπάνιες, ίσως και εκ πρόθεσης, στον άκρατα φιλελεύθερο κόσμο στον οποίο ζούμε...

Οι στατιστικές δείχνουν ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν σε παραδοσιακές οικογένειες με σωστά ορισμένους και καθορισμένους ρόλους φύλου είναι πολύ πιο πιθανόν να αποτελούν στο μέλλον καλά προσαρμοσμένοι και λειτουργικοί ενήλικες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου